Az affiliate marketing szakértői

  • Home

Affiliate marketing – kezdőknek?

Egy vállalkozónők számára létrehozott Facebook csoportban Eszter olyat mondott, amire azonnal felkaptam a fejem.

„Az affiliate marketinget kezdőknek is jó szívvel ajánlom!”

Tarts velünk és ismerd meg a partnerprogramok világát ebből az egészen új szemszögből! Jó pár tévhitet is eloszlatunk az affiliate marketing kapcsán.

affiliate marketing kezdőknek

  1. Miért jó választás kezdőként affiliate marketingbe fogni?

Kezdő vállalkozóknak tökéletes az induláshoz. Lépésről lépésre tudsz haladni, nem szakad minden egyszerre a nyakadba. Anélkül tanulhatod meg a tartalommarketinget, hogy számolnod kellene a sokak által emlegetett kezdeti veszteségekkel. Itt nem kell azon gondolkoznod, hogy mi lesz, ha a bevételed a kötelező fizetnivalókat sem fedezi.

A tudás mellé, (amit megtanulsz), gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz a blogolásban, hírlevelezésben, közösségi média marketingben, és alap tudást a hirdetésekben. Ezzel megteremtheted az alapot ahhoz, hogy kivitelezőként kezdj később dolgozni – akár munkahelyen, akár vállalkozóként.

 

  1. Mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk az affiliate marketingben?

Elengedhetetlen a folyamatos tanulás és a kitartás. Kell jó adag önismeret: tudnod kell, mi motivál, hogyan veszed rá magad a munkára, amikor csökken a kezdeti lelkesedés.

 

  1. „Ha ezt valaki elmondta volna már a legelején…..” Van olyan tanácsod, ami rengeteg időt vagy fölösleges kört megspórolt volna neked, ha már a kezdetekkor tudod?

Hálás lettem volna, ha van valaki, aki elmondja, hogy nem fognak mindig úgy jönni az eredmények, ahogy várom. Hogy ilyenkor nem szabad elkeseredni, hanem kitartóan folytatni kell a munkát. Újabb tartalom, átnézni a folyamatokat, hogy minden rendben legyen, esetleg új termékeket reklámozni, cikkeket, értékeléseket írni.

Az affiliate marketing nem a gyors meggazdagodás módszere. De aki elég kitartó, szép jövedelmet vehet ki belőle, a megszerzett tudás és tapasztalat mellett.

 

Nagyon hálás vagyok Fekete Eszternek, hogy ez az interjú létrejött.

Fekete Eszter interjú affiliate marketing kezdőknek

 

Ha pedig belevágnál az affiliate marketingbe, itt tudsz regisztrálni hálózatunkba >>